Ülim juhend Crapsi mängimiseks kasiinos

kasiino-craps-juhend

Craps on üks põnevamaid ja dünaamilisemaid mänge igas kasiinos. Selle kiire tempo, elav atmosfäär ja lihtsad reeglid muudavad selle lemmikuks nii algajate kui ka kogenud mängurite seas. See juhend aitab teil mõista mängu põhialuseid, strateegiaid ja nüansse, et parandada oma kasiinokogemust.

Crapsi põhitõdede mõistmine

Craps keerleb kahe kuuepoolse täringu veeremise ümber. Mäng algab “come-out” viskamisega, kus laskur (täringut veerev mängija) püüab visata 7 või 11, mida nimetatakse “loomulikuks”, et võita kohe. 2, 3 või 12 viskamisel tekib “kraps” ja laskur kaotab. Igast muust veeretud numbrist saab “punkt” ja laskur peab seda numbrit uuesti veeretama, enne kui viskab võiduks 7.

Mängijad saavad teha erinevat tüüpi panuseid, sealhulgas Pass Line, Don’t Pass, Come ja Don’t Come panuseid. Pass Line’i panus võidab, kui väljaviskamine on loomulik ja kaotab craps’iga. Kui punkt on saavutatud, võidab Pass Line panus, kui punkt veeretatakse uuesti enne 7. Vastupidi, Don’t Pass panus võidab craps ja kaotab loomulikul teel.

Täiustatud panustamisstrateegiad

Üks populaarsemaid strateegiaid crapsis on “3-Point Molly”. See meetod hõlmab Pass Line’i panuste tegemist ja seejärel Come’i koefitsientidega panuste tegemist. Panuseid laiali jaotades suurendavad mängijad oma võiduvõimalusi, vähendades samas kaotusi. Teine levinud strateegia on “raudrist”, mis hõlmab kõiki võimalikke tulemusi, välja arvatud 7, tagades sagedased, kuid väiksemad võidud.

Koefitsientide ja väljamaksete mõistmine on iga arenenud strateegia jaoks ülioluline. Pass Line ja Come panuste maja eelis on umbes 1,41%, mis teeb neist kasiino ühed parimad panused. Tasuta koefitsientide panuste täielik ärakasutamine, millel on null maja eelis, võib samuti potentsiaalseid võite oluliselt suurendada. Siiski on oluline hallata oma raha ja vältida kaotusi.

Levinud väärarusaamad

Paljud mängijad satuvad ebauskudesse või eksitustesse uskumise lõksu. Üks levinumaid on “kuuma laskuri” eksitus, kus mängijad usuvad, et võiduseerias olev tulistaja võidab jätkuvalt. Tegelikkuses on iga täringu viskamine sõltumatu ja varasemad tulemused ei mõjuta tulevasi tulemusi.

Kasiino etikett Crapsis

Nõuetekohane etikett on crapsi lauas meeldiva õhkkonna säilitamiseks hädavajalik. Mängijad peaksid enne mänguga liitumist tutvuma põhireeglite ja panustamisprotseduuridega. Samuti on oluline žetoone õigesti käsitseda, panuseid teha kiiresti ja vältida tulistaja või teiste mängijate tähelepanu hajutamist.

Diilerite jootraha andmine on tavapärane ja hinnatud, eriti pärast võidusessiooni. Viisakus ja lugupidamine edasimüüjate ja kaasmängijate vastu aitavad kaasa kõigile nauditavale mängukogemusele.

Teine etiketi aspekt on mängu kulgu mõistmine ja selle mitte katkestamine. Diilerid ja boksimees (kasiinotöötaja, kes mängu jälgib) on valmis aitama, seega ärge kartke küsimusi esitada, kui te pole reegli või protseduuri suhtes kindel.

Positiivse suhtumise säilitamine, olenemata võidust või kaotusest, aitab hoida lauakeskkonna sõbralikuna ja lõbusana. Pidage meeles, et craps, nagu kõik kasiinomängud, on mõeldud meeldivaks ajaveetmiseks.

kuidas-juttu-mängida

Vastutustundlik hasartmäng

Kuigi jama võib olla uskumatult põnev, on oluline mängida vastutustundlikult. Määrake eelarve enne mängima asumist ja pidage sellest kinni, olenemata sellest, kas võidate või kaotate. Vältige panustamise raha, mille kaotamist ei saa endale lubada, ja tehke korrapäraselt pause, et selge peaga hoida.

Kui märkate, et teil on raskusi oma hasartmängude kontrolli all hoidmisega, pakuvad paljud kasiinod abivajajatele ressursse ja tuge. Pidage meeles, et jamade mängimise peamine eesmärk peaks olema lõbutsemine. Teadmine, millal lahkuda, on oluline oskus, mis tagab, et naudite mängu ilma negatiivsete tagajärgedeta.